Glenn Claes in Café AKoestiKa

Intiem akoestisch optreden met Glenn Claes betovert publiek

Gisteravond werd het publiek van Café Akoestika getrakteerd op een betoverend optreden door de getalenteerde singer-songwriter Glenn Claes. Met zijn warme stem en meeslepende nummers wist Claes de harten van de aanwezigen te veroveren.

Het intieme optreden bood een unieke gelegenheid voor fans om Glenn van dichtbij te ervaren, zonder de gebruikelijke drukte en elektronische versterking van een regulier concert. Glenn bracht een mix van zijn eigen originele nummers en enkele goed gekozen covers, allemaal in een intieme, stripped-down setting die de diepte van zijn muzikaliteit benadrukte.

Het publiek werd meegenomen op een emotionele reis, variërend van opzwepende folknummers tot hartverscheurende ballades. Tussen de nummers door deelde Claes persoonlijke anekdotes en interacteerde hij spontaan met zijn toehoorders, waardoor de connectie tussen artiest en publiek nog sterker werd.

Al met al was het akoestische optreden van Glenn Claes een memorabele avond vol muzikale hoogtepunten en emotionele resonantie, die het publiek nog lang zal bijblijven.

Tijdelijk kan je hieronder de opname bekijken.

Met dank aan Internetgazet Beringen

Plaats een reactie