Lichtfestival Gent


Bista! Stewards Schitteren op Lichtfestival Gent

Het Lichtfestival in Gent heeft dit jaar niet alleen de straten verlicht, maar ook de harten van de gemeenschap verwarmd dankzij de onvermoeibare inzet van onze Bista!-vrijwilligers. Terwijl de betoverende lichtinstallaties de stad transformeerden, werkten deze onbezongen helden achter de schermen om ervoor te zorgen dat bezoekers een veilige en plezierige ervaring hadden.

Van het begeleiden van menigten tot het verstrekken van informatie en hulp aan bezoekers, de stewards stonden altijd paraat. "Het is geweldig om deel uit te maken van iets dat zoveel vreugde brengt aan mensen," zegt één van de vrijwillige Bista!`s. "Het Lichtfestival brengt mensen samen, en wij helpen om die ervaring nog specialer te maken."

Met hun vriendelijke glimlach en behulpzame handen hebben de stewards een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van het evenement. Hun toewijding en passie voor de gemeenschap hebben het Lichtfestival niet alleen verlicht, maar ook versterkt als een viering van saamhorigheid en vrijgevigheid.

Plaats een reactie